Lækagesporing i København, Aalborg og Ringsted (Landsdækkende)

Uggerly Installation udfører termografering og lækagesporing i hele landet. Vi tilbyder termografering af el-tavler, gulvvarme slanger mm., Vi afslører hurtigt og effektivt overbelastede komponenter eller andre fejl, som kan medføre skader, fejl, eller produktions stop i din virksomhed eller i dit hjem.

Vi arbejder blandt andet med:

  • Termografering
  • Reparation af el-gulvvarme
  • Lækagesporing
  • Fejlfinding i el-tavler
  • Tryktest af klimaskærm
  • Optagning af gl. klinker og fliser

 

Hvad er termografi?
Termografering handler om udstråling af termisk energi. Således kan et højteknologisk infrarødt termografikamera aflæse og registrere termisk energi fra eksempelvis gulvvarme eller en el-tavle og herved afsløre defekter el komponenter eller løse forbindelser, via det billede, termografikameraet tager. Dette gør det hurtigt og enkelt at lokalisere fejlene, som ellers ikke kan spottes med det blotte øje.

Termograferingen kan så vel som lækagesporingen udføres over alt og undersøgelsen gennemføres uden at forstyrre den daglige drift.

Ikke kun til erhverv
Vi tilbyder både lækagesporing til erhverv og private. Du kan derfor trygt ringe til os, uanset størrelsen på opgaven. Når vi så har aftalt en tid, kører vi ud til din adresse, kigger på problemet, og kommer med en fair pris.

lækagesporing1

Dokumentation
Vi råder over avanceret udstyr, og de fejl vi finder ved termografering og lækagesporing bliver dokumenteret med både infrarøde billeder og almindelige billeder. Herved er det muligt at lokalisere fejlen helt præcis.

Disse termiske så vel som almindelige billeder danner også grundlag for en let forståelig dokumentations rapport eller -CD-rom

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål
Hvis du har spørgsmål omkring prisen eller det arbejde vi udfører, er du mere end velkommen til at tage en snak med …

Hos os behøver du ikke frygte ekstraregninger og hemmelige gebyrer – du betaler kun det aftalte beløb. Hvis opgaven af en eller anden grund koster mere end aftalt, bekræfter vi altid den nye pris med dig først, inden vi fortsætter.

termografering