Invitation til sommerarrangement i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo åbner igen i år dørene for et hyggeligt sommerarrangement for deres samarbejdspartnere. Derfor indbydes alle medarbejdere hos Uggerly Installation til sommerfest i Aalborg Zoo fredag d. 31. august fra kl. 17.00-20.30.

Aftenen byder på en masse spændende oplevelser for både børn og voksne. Der er bl.a. mulighed for at møde en kæmpekænguru og se de søde wallabys helt tæt på i det nye kænguruanlæg. I kan også tage en tur i Rovdyrhuset og nyde de små løveunger, eller måske gå i Tropehuset, hvor I kan se nye arter og et nyt udvidet anlæg til de sorte kaimaner. Dertil kan I også opleve et underholdende show på Zoofariscenen og se fordringer rundt omkring i haven – og ved vortesvinene kan I endda selv give en hånd med!

Når sulten melder sig, er der mulighed for at besøge Aalborg Zoo’s spisesteder, hvor I kan købe mad og drikke. Det er også muligt selv at medbringe forplejning.

Arrangementet er gratis og indbydelsen gælder alle medarbejdere i Uggerly Installation samt deres familier (mand/kone/kæreste og børn).

Alle der ønsker at deltage bedes sende en mail til mgb@uggerly.dk med navn og antal deltagende senest fredag d. 24.8.18.

program sommerfest