Professionel VVS service i København, Aalborg og Ringsted (Landsdækkende)

Uggerly Installation udfører VVS installationer i alle former for byggeri, f.eks. boliger, kontorer og industri og deltager både i nybyggeri og renoveringsopgaver. Med vores stationer fordelt over hele Danmark, (Aalborg, Ringsted og København), kan vi tilbyde landsdækkende vvs-service.

VVS arbejdsopgaver i København, Aalborg og Ringsted (Landsdækkende)
Der arbejdes både indenfor traditionel tilbudsgivning og licitationsopgaver, samt opgaver hvor Uggerly Installation A/S designer anlæg/installation indenfor slutbrugernes ønsker til funktionalitet og økonomi, efterfulgt af udførslen af opgaven for til slut at vedligeholde installationen efter et udarbejdet servicekoncept tilpasset det specifikke byggeri.

De VVS opgaver, der udføres, er både i fagentreprise, storentreprise og teknikentreprise, hvoraf sidstnævnte vinder stadig større og større indpas.

Er køleanlægget holdt op med at virke, ventilationen gået i udu eller rørene tilstoppede?

Attraktive priser og hurtig ekspedition
Hvad end du har af VVS problem, kan vi her hos Uggerly Installation løse dit problem – endda til rimelige priser og hurtig udførelse. Vores mandskab dækker hele Danmark, bl.a. København, Aalborg og Ringsted.

Vi har mange års erfaring med VVS-løsninger på tværs af mange brancher og industrier, så du kan være sikker på, at du er i professionelle og erfarne hænder.

Både til private og erhverv
Gennem årene har vi hjulpet utallige danskere med alt lige fra tilstoppede vaske til installation af avancerede jordvarmeanlæg – ingen opgave er for lille eller stor til vores VVS-montører.

Du kan derfor trygt ringe til os, uanset størrelsen på opgaven. Når vi så har aftalt en tid, kører vi ud til din adresse, kigger på problemet, og kommer med en fair pris. Gennem hele forløbet får du forklaret hvad der skal gøres, og hvorfor det er nødvendigt.

vvs_arbejde

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål
Hvis du har spørgsmål omkring prisen eller det arbejde vi udfører, er du mere end velkommen til at tage en snak med vores VVS-montør, som er uddannet til at svare på stort set alle VVS-relaterede spørgsmål. Hos os behøver du ikke frygte ekstraregninger og hemmelige gebyrer – du betaler kun det aftalte beløb. Hvis opgaven af en eller anden grund koster mere end aftalt, bekræfter vi altid den nye pris med dig først, inden vi fortsætter.

Løser problemer i hele landet
Vi har siden vores opstart i 1993 haft vokseværk i hele landet.
På grund af dét kan vi i dag tilbyde at løse VVS problemer i alle danske byer, lige fra København til Ringsted og Aalborg.
Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde inden for VVS-Installationer

banner3

Din foretrukne VVS virksomhed
Som overskiften antyder, er Uggerly Installation en ambitiøs virksomhed, som ønsker at gøre sig fortjent til at have en gunstig position på markedet for VVS.
Ambitionerne er store på virksomhedens og medarbejdernes vegne hos teknisk direktør, Jens Uggerly og adm. direktør, Henrik Uggerly. For dem handler det ikke om vækst for enhver pris, ligesom det heller ikke gælder om at være foran blot for at kalde sig pionerer inden for VVS og ventilation.

Dygtige medarbejdere, ordentligt arbejde
Det handler først og fremmest om at gøre arbejdet ordentligt og med samvittigheden i orden. Vores medarbejdere har en høj moral og masser af erfaring. Hele tre medarbejdere er i løbet af sidste år indstillet til Dronnings Fortjenestemedalje for lang og tro tjeneste, og det er et godt udtryk for, at vores forretning er baseret på langvarige relationer med tilfredse medarbejdere, som trives i en god og åben atmosfære, udyber Jens Uggerly.
Uggerly Installation ønsker at blive valgt som en effektiv forbindelse af kunder og samarbejdspartnere, fordi de udvikler løsninger af høj kvalitet og til den rigtige pris.

Kvalitet, godt håndværk og god service
Vores forbindelser kan bedst svare på, om vi lever op til deres forventninger om kvalitet, godt håndværk og service.
Vi er rigtig stolte af at kunne sige, at vi har tilfredse kunder og samarbejdspartnere, der gerne anbefaler os. Tak for at gøre os til en effektiv forbindelse, slutter Jens Uggerly.

Vi udfører bl.a.
VVS-installation
Uggerly Installation A/S udfører VVS installationer i alle former for byggeri, f.eks. boliger, kontorer og industri og deltager både i nybyggeri og renoveringsopgaver. Med vores stationer fordelt over hele Danmark, (Aalborg, Ringsted og Købenahvn), kan vi tilbyde landsdækkende VVS service.

Blikkenslagerarbejde
Uggerly Installation A/S udfører alle former for blikkenslagerarbejder over hele landet .. Læs mere»

Køleanlæg
Uggerly Installation A/S udfører køleanlæg i forbindelse med større bygingskomplekser som f.eks. kontorer og industri-ejendomme samt mindre byggerier som parcelhuse. Læs mere »

Gaskedler
Uggerly Installation A/S har gennem årene opnået en bred erfaring med levering af gaskedler og har et samarbejde med en række af de førende producenter. Læs mere »

Jordvarmeanlæg
Uggerly Installation A/S arbejder meget med alternative energikilder og har efterhånden stor ekspertise indenfor jordvarme-anlæg. Læs mere »

Varmegenvinding
Uggerly Installation A/S udfører varmegenvindingsanlæg (luft til luft opvarmning) og har oparbejdet erfaring på dette område både ved udførsel i Danmark, men også i Sverige, hvor denne opvarmningsform er mindst 10 år længere fremme erfaringsmæssigt end vi er herhjemme. Læs mere »

Ventilation
Uggerly Installation A/S udfører ventilationsanlæg i mange former for byggerier, både når det drejer sig om nybyggerier og renoveringer. Læs mere »

Solvarmeanlæg
Vi installerer solvarmeanlæg

Smedevæksted
Uggerly Installation A/S har i Aalborg et moderne smedeværksted, hvor der produceres en lang række specialprodukter til kunder over hele landet.
På smedeværkstedet arbejdes både i rustfrit stål og almindeligt sort stål, herudover udføres en række specialsvejsninger.
I en årække har Uggerly Installation A/S udført arbejde som underleverandør til Alfa Laval A/S i Aalborg (det tidligere Aalborg Industries).

Service VVS og ventilation
Uggerly Installation A/S udfører alle former for dag til dag service og opgaver fastlagt i længerevarende serviceopgaver.
Uggerly Installation A/S har i alle afdelinger specialindrettede servicevogne, der kan varetage serviceopgaver indenfor de kompentenceområder som VVS- og ventilationsafdelingen besidder. Læs mere »
ventilation