Typehuse
Uggerly Installation har gennem flere år opbygget en ekspertise i Installationer i typehuse. Det er gennem årene blevet til flere tusinde huse. I dag bygger Uggerly Installation typehuse i samarbejde med HusCompagniet.  Uggerly Installation er ansvarlig for alle el- og VVS installationer.

HusCompagniet er kåret som årets husbygger i 2013, 2014, 2015, 2016 og 2017.

Møde med Uggerly Installation
For at skabe en unik løsning til dig og din familie gennemgår vi sammen alle installationerne i jeres hus. Dermed sikres i en individuel tilpasset løsning af høj kvalitet, tilpasset netop jeres behov.

Gennemgangen foregår i et af vores tre showrooms:

 • Assensvej 5, 9220 Aalborg
 • Tinvej 14, 4100 Ringsted
 • Topstykket 3, 3460 Birkerød

Et typisk møde varer 2-3 timer.

For at vi i samarbejde kan nå frem til den bedste løsning, er det vigtigt, at i forud for mødet har taget stilling til ønsker og behov for eksempelvis el-installationer, hvidevarer, VVS og alarmsystemer. Vi har nedenfor samlet noget materiale til inspiration.

El-installationer

For at få den bedst mulige El-løsning er det en fordel at tænke igennem hvordan huset skal benyttes. Vi beder dig derfor, inden mødet, at gå hvert rum igennem og overveje hvordan de skal indrettes. Tænk bl.a. over følgende tilkøbsmuligheder med hensyn til El-installationer:

Netværk

Access point fra Ubiquiti Networks

Som mange andre, oplever du sikkert, at du får flere og flere enheder i dit hjem, der skal tilsluttes samme netværk. Det betyder, at dit behov for en stærk dækning i hele hjemmet bliver mere og mere nødvendigt, hvilket kan være svært med en traditionel router. Det kan derfor være en stor fordel for dig at få installeret en udvidelse af dit trådløse netværk, også kaldet et ’access point’. Et access point, er en enhed, der trådløst kan formidle trafikken mellem dit netværk og dets enheder.

Med Ubiquiti UniFi AC Pro access point får du en trådløs forbindelse til ét netværk over hele huset – også steder, hvor dit normale Wi-Fi-signal ikke dækker*! Det betyder, at du automatisk altid er tilkoblet det stærkeste netværk der, hvor du befinder dig i hjemmet. Enheden er designet til montering på væg eller loft, og er desuden vandtæt, så den kan monteres både indendørs og udendørs. Sammen med access point-enheden giver UniFi 8 Port Switch dig også en lynende hurtig dataoverførselshastighed og med CloudKey er det nemt og enkelt at styre, overvåge og opdatere dine UniFi netværksprodukter.

*Vi garanterer ikke for 100% dækning i hele hjemmet, da der kan forekomme støj grundet bygningens konstruktion. Datastik til etablering er ikke inkluderet.

UBNT

UBNT Anbefaling

Hvidevarer

Vi leverer som udgangspunkt hvidevarer fra BSH (Bosch & Siemens). Vi har god erfaring med deres leveringssikkerhed, produktservice og kvalitet. Man kan se et begrænset udvalg af hvidevarer i vores showroom til mødet. Hele BSH produktsortiment kan ses på www.bosch-home.dk og på www.siemens-home.dk. Bemærk BSH priserne er vejledende. Vi sammensætter altid et konkurrencedygtigt tilbud på baggrund af dine ønsker. Hvis du har andre ønsker til hvidevarer er dette også muligt. Medbring blot varenumre el.lign. på mødet, så giver vi et tilbud. Tænk bl.a. over følgende ved valg af hvidevarer:

 • Energimærkning & støjniveau
 • Kogeplade type (induktion / almindelig)
 • Emhætte eller emfang
 • Almindelig-, amerikaner- eller integreret køleskab, der er væsentlig forskel på indvendige og udvendige rummål

Hvidevarer, der bestilles sammen med huset, inkluderes i den samlede entreprise og er færdiginstalleret ved overdragelsen. Såfremt du selv ønsker at medbringe hvidevarer kan disse først installeres efter overtagelsen af huset. Vi installerer af princip ikke varer, vi ikke selv sælger.

VVS

I vores showroom er der mulighed for at se på et begrænset udvalg af diverse vvs-artikler.

I vores showroom kan du gøre tilvalg efter behov. Vi leverer som udgangspunkt fra Grohe. Vi har god erfaring med deres leveringssikkerhed, produktservice og kvalitet. Hele Grohe produktsortiment kan ses på www.Grohe.dk. Hvis du har ønsker til andre mærker sanitet er dette også muligt. Medbring blot varenumre el.lign. på mødet, så giver vi et tilbud. Tænk bl.a. over følgende tilkøbsmuligheder ved dine VVS installationer:

 • Udseende, funktionalitet og montage af armaturer.
 • Placering af eksempelvis udendørs vandhane.
 • Forventet varmtvandsforbrug.

Links til øvrige leverandører

Alarmsystemer

Uggerly Installation er autoriseret partner med Pro-Sec og F&P godkendt (Forsikring og Pension) som alarminstallatør.

I typehuse har vi valgt det trådløse anlæg Wicomm fra Pro-Sec, som er et kvalitetsprodukt med store udvidelsesmuligheder, til en fornuftig pris.

Du kan benytte din Smartphone, Tablet eller PC til nemt at kontrollere og styre systemet.

Vi tilbyder følgende grundpakker:

Grundpakke 1 til private:    

 • 1 stk. central med GSM sender
 • 2 stk. trådløse PIR detektorer
 • 1 stk. trådløs magnetkontakt
 • 1 stk. trådløs håndsender
 • 5 stk. alarmskilte

Grundpakke 2 (FOTO-grundpakke) til private:

 • 1 stk. central med GSM sender
 • 1 stk. trådløse FOTO PIR detektor
 • 1 stk. trådløs PIR detektor
 • 1 stk. trådløs magnetkontakt
 • 1 stk. trådløs håndsender
 • 5 stk. alarmskilte

Se mere her

typehuse