Indbrudsalarmanlæg findes i dag i et væld af kombinationer, store som små, kablede som trådløse. Der findes et hav af firmaer der udbyder disse anlæg, ikke alle af firmaerne er godkendte til salg og service af anlæggene i forhold til eventuelle forsikringskrav. Anlæggene kan lejes eller ejes og som udgangspunkt mener vi “det er for dyrt at leje“.
Uggerly Installation er F&P (Forsikring og Pension) godkendt og certificeret til salg og service af Indbrudsalarmanlæg.

Alle anlæg kan fjernstyres fra Mobiltelefon eller Tablet hvor der kan til- og fra- kobles områder, se alarmer endda med billede/video event. Alarmer udsendes som SMS eller APP løsning, direkte til anlægsejer eller til en af vores godkendte kontrolcentraler. Kontrolcentralen har en forholdsordre, som indeholder en prioriteret liste over kontaktpersoner, som kunden har valgt skal kontaktes ved alarm. Listen kan ligeledes indeholde en vægter fra kontrolcentralen.

Vi er blandt andre partnere med:

  • Schneider
  • Vitani
  • Risco – Wicomm, LightSys og ProSys
  • UTC Fire & Security
  • Nedap
  • ATS

Til vores alarmanlæg er der følgende tilbehør:
Bevægelsesdetektorer og sirener; Pir-(inde/ude), husdyr immun pir-, magnet-, glas-, fotodetektorer samt inden- og udendørssirener.
Tryghedsdetektorer; Røg-, gas-, co-, og vanddetektorer.
Personomsorgsdetektorer; Panikarmbånd til alarmopkald eller opkald ved manglende bevægelse.

Vi levere alt i alarmer lige fra den mindre private alarm, til den helt store erhvervsløsning med sammenkobling af anlægget til Adgangskontrol- og Videoovervågningsanlæg.
Anlæggene kan være fortråede eller helt trådløse.

42307