Uggerly Installation sponserer

.

Aalborg KFUM Fodbold

Idrætsforeninger

AaB

aab-logo

Fodboldklubben AaB spiller i danmarks bedste fodboldrække, superligaen. De betegnes som Hele Nordjyllands Hold. Deres vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og derudover være en del af toppen af dansk fodbold. De har formået at blive danske mestre fire gange: første gang i 1995 derefter i 1999, 2008 og senest i 2014. De har også vundet pokalturneringen 3 gange: 1966, 1970 og 2014. Derudover, har de vist sig flot frem i de europæiske turneringer, hvor holdet blandt andet har været i gruppespillet i Champions League to gang.

Aalborg Rugbyklub

aalborg rygbyklub logo

Aalborg Rugby Klub Lynet har både senior- og ungdomshold. Seniorholdet spiller med i landets bedste række “Super 6” hvor det i 2015 blev til en 5 plads. 

Badmintonklubben abc Aalborg

abc logo

abc Aalborg har Aalborgs største ungdomsafdeling i badminton med ungdomsspillere på alle niveauer, der iblandt nogle af de bedste i u17 og u15 rækkerne. Derudover har klubben fire seniorhold, hvor det bedste hold spiller med i 3. divisionen.

Dall-Ferslev Idrætsforening

Dall logo 2

Dall-Ferslev Idrætsforenings formål er at danne rammerne omkring et sundt og aktivt idrætsliv, fremme interessen for idræt, og med idrætten som middel, skabe et foreningsliv til gavn for den enkelte udøver. Der bliver lagt vægt på at have et godt socialt liv, hvor den enkelte befinder sig godt. Alle medlemmer skal føle sig velkommen, og som en integreret del af D.F.I., og den sportsgren man tilhører.

Klubbens slogan er:

Smil – Latter – Energi – plads til alle i DFI

Aalborg KFUM Fodbold

Aalborg_KFUM_Fodbold_logo_136
Aalborg KFUM fodboldklub er en klub for fodboldspillere i alle aldre, og har til formål at skabe gode og sunde rammer omkring idrætslivet. Klubbens hjemmebane er Nordjyske Bank Arena.

Svenstrup-Godthåb IF

sgif
Svenstrup-Godthåb Fodbold (SGF) er sammen med gymnastik de to største idrætsgrene i SGIF, som har 10 forskellige idrætsaktiviteter. Fodboldafdelingen har ca. 500 medlemmer og tæt på 40 hold. Foreningen har i alt ca. 1.300 medlemsskaber.

Organisationer og fonder

Kræftens bekæmpelse

Logo_EP_Hjemmeside_Intranet kræftens bekæmpelse

logo_bu_febjuli18

Kræftens Bekæmpelse er en sygdomsbekæmpende forening, der kæmper for, at mennesker ramt af kræft bliver hørt. De kæmper for at færrest muligt får en kræftsygdom, at flest muligt overlever kræft, og at mennesker ramt af kræft får de bedste betingelser for, at livet efter kræften bliver bedst muligt. Følg med i deres arbejde på deres hjemmeside.

WWF

WWF2016

Verdensnaturfonden arbejder over hele kloden på at forbedre miljøet og menneskers forhold til naturen. De har blandt mange andre steder indsatsområder i Afrika, Asien, Sydamerika, Grønland og alle verdenshavene, hvor de blandt andet prøver at sikre truede dyrearters overlevelse samt arbejder for at bevare regnskovene. Læs mere på den danske hjemmeside, og se hvilke områder den danske afdeling arbejder på.

Lions Club Aalborg

LCI emblem_2C_287+7406

Lions Club er en støtteorganistaion, som både yder støtte globalt, regionalt og lokalt. Deres primære formål er at hjælpe vanskeligt stillede mennesker. Globalt arbejder de sammen med Lions International hvor fondens midler bliver bevilget til at hjælpe hvor som helst på kloden, der måtte opstå behov. Læs mere om Lions Club Aalborg på deres hjemmeside.

Dansk Handicap Forbund

Dansk handicap forbund logo

Dansk Handicap Forbund er en landsdækkende organisation der kæmper for at forbedre levevilkårene for mennesker med bevægelseshandicap både i Danmark og i udlandet. Deres vision er, at give mennesker med handicap samme muligheder i samfundet som mennesker uden handicap. Læs mere på deres hjemmeside.

Din Nødhjælp

dinnødhjælp logo

Din Nødhjælp er en frivillig humanitærfond, hvor alle donationer går 100 % ubeskåret til deres børnehjemsprojekt i Nigeria. Børnehjemmet hjælper børn, der bliver beskyldt for at være hekse, ved at give dem mad, uddannelse mm. Læs mere om deres projekt på deres hjemmeside, hvor der også er mulighed for at give støtte.

Red Barnet

redbarnet2017

Red Barnet kæmper for børns rettigheder i Danmark og mere end 120 lande. De redder børns liv, beskytter dem og styrker dem. Red Barnet er en del af Save the Children, som er verdens største uafhængige organisation for børn. Læs meget mere om Red Barnets arbejde på deres hjemmeside, hvor der også er mulighed for at give støtte.

Kultur

KFUM Hallen (Aalborg)

kfum hallen logo

KFUM-hallen Aalborg er hjemsted for Aalborg KFUM Håndbold, fodbold og tennis samt KFUM senior sport. Hallen giver derudover også mulighed for ikke idrætsige arrangementer som møder o.l.

Ringsted Kongrescenter

Ringsted kongrescenter

Ringsted Kongrescenter er både musikhus samt kursus- og konferencecenter. Der bliver årligt arrangeret 60-70 koncerter samt cirka 200 andre arrangementer.

Events

Aalborg Events

aalborg-events

Aalborg Events er et event sekretariat, hvis primære opgave er at tiltrække, planlægge og gennemføre nye store events i Aalborg Kommune. De har blandt andet til mål at styrke turismen i og omkring Aalborg, samt styrke det internationale samarbejde, som Aalborg allerede har godt gang i. Deres events kan være alt fra kulturelle aktiviteter som idrætsbegivenheder og meget andet. Se de kommende events på deres hjemmeside.

Aalborg Regatta 2018

Regatta1

Aalborg Regatta er en årlig maritim familiebegivenhed, der i løbet af 4 dage byder på musikalsk underholdning og bl.a. et væld af vandaktiviteter, et legeland for børn og en officiel afdeling af F2 VM Powerboat Race.

Personer

Team Nico – Stig Nicolaysen

Max og Stig1

Team Nico består først og fremmest af far Stig og søn Max Nicolaysen, der satte sig et mål om at gennemføre cykelløbet Race Across America i Juni 2016. Her skulle Stig cykle, mens Max skulle køre i en følgebil. Selve strækningen var på 4.828 km, og skulle gennemføres på max 12 døgn. Udover dette mål, vil de oveni indsamle 50.000 kr til Børnecancerfonden, da målet blev sat, efter Max i 2013 fik konstateret lymfekræft. Læs mere om projektet og hvordan det gik på Team Nico’s hjemmeside eller følg projektet på facebook.

Emilie Juul Møller Pedersen

sponsorside emilie

Emilie bor og træner i Århus og spiller fra sæsonen 15/16 i Højbjerg Badminton Klub. Hun ligger pr. 27/7-15 nummer 112 på verdensranglisten i damedouble med makkeren Cecilie Sentow, med resultater som:

 • Guld i WD ved Riga International Future Series 2014
 • Sølv i WD ved Iceland International Series 2015
 • Bronze WD ved Russia International Challenge 2015

Nikolaj Wulff

nikolaj wulff2

Nikolaj er en af danmarks bedste senior bueskytter, som både på den nationale og internationale scene har vist sig flot frem. Han begyndte at skyde med bue i 2003 i Aalborg Bueskyttelaug, hvor han har været lige siden. Idag er han også på landsholdet.

 • Sølv til EM i mix hold 2014, hvor han også sikrede Danmark en kvoteplads til European Games 2015
 • Sølv for hold ved det europæiske grand prix 2, 2012
 • Dansk mester individuelt 2013 og 2015
 • Dansk mester i mix hold 2011 og 2015
 • Dansk mester i hold 2014
 • Nordisk ungdomsmester individuelt 2011
 • Nordisk ungdomsmester i hold 2010 og 2011
 • Dansk mester individuelt for ungdom 2010, 2011, 2012 og 2013 (2013 var hans sidste ungdomsår)

Emil Hybel Kristensen

sponsorside emil

Emil spiller i Slagelse Badminton Klub. Han er ungdomslandsholdsspiller på u19 landsholdet, og var tidligere på u17 landsholdet. Her var han blandt andet med til at vinde guld ved 6-nations turneringen 2015, en turnering der kan beskrives som de uofficielle Europamesterskaber. Han har også andre store resultater som:

 • Sølv i MD og bronze i XD ved Langenfeld-turneringen i Tyskland 2014
 • Guld i holdturneringen og sølv i XD ved Danish Junior Cup 2014
 • Guld i holdturneringen og sølv i XD ved 6-nations 2015
 • Guld i MD ved DM 2015

Søren Hald

soren hald sponsorbillede

Søren spiller i dag for Odense Badminton Academy og har tidligere spillet for abc Aalborg. Søren flyttede hjemmefra som 15-årig for at forfølge sin drøm om at blive blandt de bedste badmintonspillere i Danmark og verden. Han går i gymnasiet, arbejder, træner selv og træner andre. Han har haft en knæskade, men er nu ved at være tilbage igen. Han spiller for Odense Badmintonklubs 2. Divisions hold og har været en del af ungdomslandsholdene gennem flere sæsoner. Han har resultater som:

 • Guld Hjørring elite ungdom – 2013
 • Guld KMB 2010 elite ungdom – 2013
 • 1., 2. og 3. plads i henholdsvis HS, HD og MX ved Jysk Fynsk mesterskab – 2013
 • Finaleplads ved 8-Nations individuelt 2013
 • Finaleplads ved 8-Nations for Hold – 2013
 • Finaleplads Aros Cup – 2014, 2015
 • Guld Malmö Open ungdom – 2015