Elektriker / elinstallatør i København, Aalborg og Ringsted (landsdækkende)

Uggerly Installation udfører alle former for el-installation lige fra det mindste svagstrømsanlæg til højspændings-installationer. Alt arbejde udføres indenfor den aftalte tid til den aftalte pris.

Står du og mangler en kompetent elektriker til installering, vedligeholdelse eller reparation i din bolig eller på arbejdspladsen?

Som din kompetente elektriker og elinstallatør klarer vi alt lige fra opsætning af energikilder i hjemmet, solcelleinstallering, montering af varslingsanlæg samt hvad man ellers kan forvente af en kompetent elinstallatør. Vi har hovedsæder i både København, Aalborg og Ringsted og er altid klar til at hjælpe.

solpanel

Fokus på professionalisme og gennemsigtige priser
Som kunde hos Uggerly vil du altid blive mødt af en professionel og imødekommende elinstallatør, der med sin erfaring kan sætte dig ind i, hvad der skal laves, hvordan arbejdet bliver udført og hvad det vil koste.

Elektriker i København, Aalborg og Ringsted
Du vil aldrig modtage ekstra regninger eller skjulte gebyrer efter endt arbejde – vi lægger alle kortene på bordet og går ind for 100% gennemsigtighed med vores kunder. Er du i tvivl om, hvorfor vi gør det ene eller det andet, er du mere end velkommen til at spørge vores udsendte elinstallatør, som altid er klar til at give et professionelt og klart svar.

Mange års elinstallatør erfaring

Til trods for at Uggerly Installation først så dagens lys i 1993, har vi rødder helt tilbage til starten af det 19. århundrede. Vi er en stolt og traditionsrig nordjysk virksomhed som i skrivende stund har 150 ansatte – fordelt mellem 115 elektrikere og 35 VVS-montører (bl.a. i København, Aalborg og Ringsted).

elinstallatoer_uggerly

Vi rykker ud, nemt og hurtigt
Vores mange ansatte og kontorer gør at vi nemt kan rykke ud og hjælpe dig, lige meget om du bor i København, Ringsted, Aalborg eller et hvilket som helst andet sted i landet – vi har endda åbnet et kontor i Skåne, så vi kan assistere vores svenske naboer, med alt indenfor elektriker- og vvs-branchen.

Ud over opgaveløsning inden for svagstrøm og højspænding, kan vi også hjælpe dig med dine VVS problemer.

Ring til os i dag på 98 13 88 88, så finder vi sammen en solid løsning på dit problem.

Aalborg afdeling
Vores elektrikere i Aalborg dækker hele Jylland.

Birkerød afdeling
Vores elektrikere i Birkerød dækker hele Nordsjælland.

Ballerup afdeling
Vores elektrikere i Ballerup dækker hele Københavns-området.

Ringsted afdeling
Vores elektrikere i Ringsted dækker hele Sjælland, Fyn og Lolland/Falster.

elektriker_uggerly

El-opgaver hos Uggerly Installation

Der er ikke længere nogen, der er i tvivl om, at det kan betale sig at spare på energien og ressourcerne – både i boligen og på arbejdet. Både af hensyn til miljø, men også for at spare penge. Mange virksomheder og boligejere har interessen for at gøre deres kontorbygning eller bolig mere klimavenlig og bruge ressourcerne rigtigt, men det kan være svært at overskue, hvordan man skal gribe det an. Vores elektrikere og elinstallatører er kyndige til at rådgive dig omkring, hvilken vej der er bedst at gå for dig og din virksomhed.

Lad os rådgive dig i den rigtige retning
Uggerly Installation udfører elektrikeropgaver samt samlede tekniske løsninger i alle størrelsesordener. Fra højteknologiske og intelligente kontorbyggerier til almindelige parcelhuse med energibesparende og miljøvenlige installationer. Tag en af vores elinstallatører med på rådgivning, så du kan blive godt stillet fremover.

Som din effektive forbindelse kan vi rådgive og spare dig for unødige bekymringer.

Vi udfører bl.a.
El-installation
Uggerly Installation A/S udfører alle former for el-installation lige fra det mindste svagstrømsanlæg til højspændings-installationer. Alle arbejder udføres indenfor den aftalte tid til den aftalte pris.

Tele- og datainstallationer
Uggerly Installation udfører tele og data installationer fra cat5-cat6a i standard systemer, hvor der for fleres vedkommende kan laves 20 års attester på. Desuden udfører vi fiber installationer i både single og multimode. 

Højspændingsinstallationer
Uggerly Installation har udført højspændingsinstallationer for de største industrivirksomheder i Nordjylland, samt for en af de største banker i Danmark og er i dag driftleder på 10KV for Fibertex Personal Care og Fibertex Nonwovens. Vi udfører blandt andet projektering, opstilling og montage af nyanlæg på 10 KV niveau.

Tavler og procesanlæg
Uggerly Installation opbygger tavler på moderne tavleværksted både til eget brug og specifikt til kunder. Uggerly Installation bygger hovedsageligt i Cubic stål kapslinger og Fibox plastkapslinger. Vi udfører mange procesanlæg med samarbejdspartnere med projektering og analyser, samt som entreprenør arbejder der udføres efter leverede tegninger. 

Lysstyringer
Lysstyring kan anvendes til mange forskellige formål lige fra simple tænd/sluk anlæg med PIR føler, op til avanceret styring af mange armaturer ud fra dagslys eller farvestift. I dag udføres avanceret styringer hovedsageligt med DALI styring til armaturer og/eller DMX drivere til LED armaturer med farveskift. Selv en avanceret styring kan gøres simpel ved anvendelse af annerkendte protokoller som KNX/LON/DALI.

CTS Anlæg
CTS-anlæg – der automatisk kan styre klima- og temperaturforhold indendørs med henblik på en optimal udnyttelse af den energi, der er til rådighed – med både besparelser på energisiden samt højere komfort til følge. Læs mere »

ABA Anlæg - Automatiske brandalarmeringsanlæg
ABA-anlæg – det automatiske brandalarmeringsanlæg, der med intelligente detektorer evner at identificere røg og varme og i tilfælde heraf udløser en alarm. ABA-anlægget opfanger data og analyser løbende for tobaksrøg, stigende eller ulmende brand osv. ABA-anlægget installeres typisk i produktionshaller, i virksomheder, butikker, skoler mv. Læs mere »

Varslingsanlæg
Varslingsanlæg – kobles ofte sammen med ABA-anlæg, og giver mulighed for alarmering ved brug af tone- eller talevarsling. Sidstnævnte gælder fx lokationer, hvor mange mennesker opholder sig samtidig, og hvor man må forvente, at de ikke er stedkendte og således ikke er bevidste om, hvor fx en nødudgang befinder sig. Det kan eksempelvis gælde hoteller, lufthavne eller supermarkeder.

Nød- og panikbelysning
Nød- og panikbelysning – der sætter ind i en nødsituation med strømsvigt, hvor det kan være altafgørende, at en nødløsning slår til og sikrer muligheden for, at fx flugtveje med videre let kan findes.

Kameraovervågning
Kameraovervågning – et område, vi erfarer, opnår større og større opmærksomhed i kraft af en tiltænkt præventiv effekt i forhold til fx indbrud i erhvervsvirksomheder og i boligområder. Den nyeste teknologi muliggør en enorm kapacitetsbesparelse, idet udstyret kun optager, når der sker noget uventet, fx ved bevægelse inden for et markeret område.

AIA/ADK-anlæg
AIA/ADK-anlæg – er to løsninger, der er med til at sikre, at kun de tiltænkte mennesker har adgang til en given bygning eller et givent lokale. Tyverianlæg (AIA-anlæg) installeres med alarmering til en central, pr. sms, til et givent telefonnummer eller til noget helt tredje efter den enkelte kundes specifikke ønske. ADK-anlægget sørger for en professionel adgangskontrol til bygninger og områder. AIA- og ADK-anlæg kan med fordel installeres som en samlet løsning.

ATEX-installationer
ATEX installation er installationer udført i områder med enten støv eller damp i mængder, som kan lave eksplosioner.
Uggerly Installation A/S har i mange år udført installationer i ATEX områder, og flere af vores medarbejdere er uddannet i ATEX installationer både med hensyn til materialer samt personsikkerhed.

El-Eftersyn
Fra 1. maj 2012 bliver det obligatorisk at få gennemgået sine el-installationer ved salg af ejendom, hvis man vil tegne en ejerskifteforsikring.
Uggerly Installation A/S er godkendt til at lave eftersyn af ejendomme .. Læs mere »

El-Service
Uggerly Installation A/S udfører alle former for dag til dag service, samt længerevarende serviceopgaver.
Uggerly Installation A/S har special indrettet servicevogne, der varetager opgaver indenfor alle el-tekniske opgaver fra svagstrømsanlæg over lavspændingsanlæg til højspændingsanlæg. Læs mere »